content-bg

Medlemmerne af BaroqueAros er aktive i mange musikalske sammenhænge. Herunder er en kort beskrivelse af personerne bag.Christine Hagge Larsen
Christine Hagge Larsen - Violin
Fra 2006 ansat som 2. solo-bratschist i Aarhus Symfoniorkester.
Uddannet fra konservatorierne i Aarhus og Berlin, bl.a. med barokmasterclasses hos Nikolaus Harnoncourt, Emma Kirkby, John Holloway og Lars Ulrik Mortensen. Flittig som solist og kammermusiker i mange forskellige sammenhænge. Har i flere år beskæftiget sig med barokmusik, fra 2009 som barokbratschist og fra 2017 også på barokviolin.
Louise Gorm
Louise Gorm - Violin

Louise Gorm har studeret på konservatorierne i København, Berlin og Malmø. Hun har en stor kærlighed til kammermusik og spiller men mange forskellige ensembler i hele Europa. Hun har været fast medlem af det Berlin-baserede ensemble Taïga String Quartet siden 2015. I 2016 begyndte hun at spille barokviolin og hun finder stor glæde ved barokmusikken og nyder den crispy lyd af violinens tarmstrenge.

Mikkel Schreiber
Mikkel Schreiber - Bratsch
Mikkel Schreiber er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium på bratsch. Han har spillet barokbratsch sideløbende med sit virke som freelance bratschist i fx Aarhus og Aalborg Symfoniorkester, og har de sidste mange år spillet fast med Concerto Copenhagen. Han har desuden spillet regelmæssigt med BaroqueAros siden ensemblet startede og indtrådte i 2018 som fast medlem.
Maria Edlund
Maria Edlund - Cello
Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Musikhögskolan i Malmø og Hochschule für Musik "Hans Eisler", Berlin. Debuterer fra solistklassen i 2019. Medlem af strygekvartetten Taïga. Har taget undervisning i barokcello hos Thomas Pitt i Berlin.
Erik Higgins
Erik Higgins - Bas
Erik Higgins har studeret på The Indiana University School of Music og har spillet i Bayrische Rundfunk Orchester, Hamburger Staatsoper og er en meget aktiv kammermusiker i såvel Europe, USA som Sydamerika. I 2013 blev han medlem i A Far Cry Chamber Orchestra, Boston og i 2018 kom han til Aarhus Symfoniorkester som 2. solobassist. Han spiller stadig regemæssigt med Handel and Haydn Society, Boston og er fremdeles en aktiv musiker, både når det gælder moderne spillemåde og opførelspraksis.
Eric Beselin
Eric Beselin - Obo
Eric Beselin er født i Genève af svensk-amerikanske forældre. Efter fagotstudier i Stockholm vandt Eric Beselin solofagotstillingen i Aarhus Symfoniorkester. Eric Beselin har spillet barokobo siden 2001 og har modtaget undervisning af Lars Henriksson, Per Bengtsson, Frank de Bruyne og Alfredo Bernardini. Lejlighedsvis spiller Eric Beselin også barokfagot, et instrument han har taget op i 2005.
Louise Boll
Louise Boll - Cembalo/orgel

Uddannet cand. musicae i 2016 fra Det Jyske Musikkonservatorim, Århus i kirkemusik, musikpædagogik og cembalo.

Louise nærer en stor passion for den klassiske musik og er en særdeles aktiv musiker, både som solist, akkompagnatør, repetitør og kammermusiker. Hun har spillet adskillige koncerter i Danmark, og desuden spillet koncert i Tyskland, Norditalien og på Sicilien. I juni 2014 udkom hun med to numre på Collegium Vocales CD som orgelsolist, indspillet i Århus Domkirke. Derudover har hun bl.a. deltaget i DR2’s program for unge, klassiske musikere: “Spil for Livet” i 2007 og 2010.

​Hun er ansat som organist i Fredenskirken i Århus, kordirigent ved Hjallerup Sangkor og i 2016 optaget i solistklassen på orgel ved Det Jyske Musikkonservatorium. Louise blev medlem i BaroqueAros i 2019.